Cutmaster Serie

Moderne plasmasnijders, robuust en met 3 JAAR GARANTIE


Thermadyne introduceert een serie van 6 nieuwe innovatieve plasma snijsystemen in de Cutmaster True Serie : De modellen zijn leverbaar van 30 A tot 120 A met de volgende typenummers : Cutmaster 10, 12, 20, 25, 35 en 40. De modellnummers zijn afgeleid van de aanbevolen snijcapaciteit im mm.

 

De nieuwe True Serie is ontwikkeld volgens de philosophie dat de aanbevolen snijcapaciteit ook de ware snijcapaciteit is, bij de beste kwaliteit en een zo hoog mogelijke snijsnelheid. Tegelijkertijd kan de True Serie 20-25% extra productie leveren bij een optimal snijresultaat bij een iets mindere snijkwaliteit en snelheid. De scheidingscapaciteit ligt zelfs 40-60% hoger.

 

Speciaal voor de nieuwe True Serieis een nieuwe unieke 60 A 'Drag Cutting Tip' ontwikkeld. Deze maakt het 'contact snijden' mogelijk tot 6 mm dik plaatmaterial. Deze mogelikheid brengt uitgesproken voordelen met sich mee zoals een smalle snijsnede, kleinere HAZ (Heat Affected Zone), een hogere snijsnelheid en het snijproces wordt beter zichtbaar voor de gebruiker.

 

De Cutmaster True Serie snijsystemen voldoen aan de strengste eisen inzake water- en stofdichtheid. Alle systemen zijn voorzien van een robuuste behuizing met beschermbeugel. De Garantie bedraagt 3 jaar op de stroombron en 1 jaar op de 1Torch.


Downloads

CUTMASTER overzicht en technische gegevens